گوشت ماهیچه یا سردست با استخوان (گوسفندی و کمی دنبه) 750 گرم
تره و جعفری و کمی شنبلیله نیم کیلوگرم
لوبیا قرمز یا چشم بلبلی 150 گرم یا یک پیمانه
لیمو عمانی 4 تا 5 عدد
روغن کنجد 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
پیاز متوسط یک عدد
سیب زمینی 5 عدد
نمک و فلفل به مقدار کافی
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه آبگوشت بزباش
طرز تهیه و پخت آبگوشت بزباش
گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم و با لوبیا و پیاز خرد کرده و 5 تا 6 لیوان آب در حرارت ملایم طبخ می کنیم تا کمی گوشت بپزد.
هسته های لیمو را بیرون می آوریم و داخل قابلمه می ریزیم سپس سبزی را تمیز و خرد می کنیم و با روغن کمی سرخ می نماییم و داخل گوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت کاملا بپزد .
در اواخر طبخ 5 عدد سیب زمینی پوست گرفته با کمی نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه می کنیم.
آبگوشت یکی از غذاهای اصیل و مقوی ایرانی است که با دقت و توجه می توان آن را با طعم بسیار مطبوع تهیه کرد. نکته ای که برای تهیه آبگوشت باید به آن توجه شود این است که بعد از جوش آمدن درب ظرف را باید محکم بست و حرارت را ملایم نمود تا آبگوشت با بخار پخته شود و آب آن تبخیر نگردد و به اضافه کردن چندین بار آب احتیاج پیدا نکند.
برای خوشمزه شدن غذای شما میتوانید از سبزی خوردن و ترشی استفاده کنید که باعث خوشمزگی بیشترتر میشود.نوش جان آبگوشت بزباش ترکی
آبگوشت بزباش اراک
آبگوشت بزباش همدان
آبگوشت بزباش کرمانی
آبگوشت بزباش اردبیل
تاریخچه آبگوشت بزباش
آبگوشت بزباش ترکان